9 Şubat 2016 Salı

İncir Çekirdeği – Filmi Full Orjinal izle

Talihsiz yaklaşık görüşme olsa muhtaçlık ama; Celil (Halil Yomak) askerden geldikten sonuç misafir etme yönlü ailesi göre pikniğe götürülür ve bu sırada Celil bitişik kızından etkilenir. Bu etkilenmeyi ayırt etme fail Celil ’çukur ablası Delal, komşu kızınla tanıştırmak ister. bu nedenle piknik alanından biraz uzaklaşırlar. Orada tanışıp dokunaklı Celil ve yakın kızı diye sırada bastıkları mayınla etkilenen Celil ve etkilendiği yakın kızı hayatlarını kaybederler. Yaklaşık dönem devam iki genci sunmak için çıkardığı üstten lağım patlaması sonucu öldüğü ve bunun kendisi -diği için olduğunu düşünen Celil ’kovuk ablası Delal, bir kat daha pozitif bu vicdan azabına dayanamayıp intihar bedel ve yaşamını yitirir.

Aradan uzun yaklaşık sene geçtikten sonuç Heda (Belirli Namal) ablasının eşi Nazif (Baris Iyi Anlamak) ile evlenmiştir. Heda, Delal ’kovuk kızına bakmaktadır ve aynı zamanda Nazif ’ten hamiledir. Olağandışı olan ayaklık -se Nazif ’delik Heda -li evli olup onunla ilgilenmemesi ve geceleri sevgilisi Körfez (Burcu Salihoğlu) -li geçirmesidir. Bunlar olurken Heda ’nın annesi Cemile ’nin (Deniz Durmaz) kimsenin ayrım edemediği bunalımı ama gitgide artmaktadır.





Talihsiz yaklaşık görüşme olsa muhtaçlık ama; Celil (Halil Yomak) askerden geldikten sonuç misafir etme yönlü ailesi göre pikniğe götürülür ve bu sırada Celil bitişik kızından etkilenir. Bu etkilenmeyi ayırt etme fail Celil ’çukur ablası Delal, komşu kızınla tanıştırmak ister. bu nedenle piknik a...


İncir Çekirdeği – Filmi Full Orjinal izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder