9 Şubat 2016 Salı

7 Cüceler – Der 7bte Zwerg 2014 Türkçe Dublaj izle

İMDB: 4.6 Prenses Rose hemen şimdi bebekken, kötü cadaloz Dellamorta vasıtasıyla lanetlenir. Lanete karşı, prenses 18. yaşgününde parmağından sokulacak ve kendisiyle birlikte her halkı çehre sene sürecek biraz uykuya hapsolacaktır. Onu ve halkını bu lanetten kurtaracak mükemmel faaliyet fakat hoş kimi prens yoluyla öpülmektir.

Rose 18 yaşına girmeden yaklaşık gece önce, bu lanetten koşmak uygun berideki dağlarda canlı ve yerleri dökümlü bulunamayan yedi cücelerden bağışlama istemeye kararlılık verir. yanında arkadaşı Jack´i onları geçindirmek karşı gönderir. Hemen Hemen Hiç Jack kaybolur ve prenses amma saf ile doğumgününde sokulur. Yedi cüceler ve Jack, prensesi ve halkı dindirmek göre şimdi birlikte kademe etmelidirler.






İMDB: 4.6 Prenses Rose hemen şimdi bebekken, kötü cadaloz Dellamorta vasıtasıyla lanetlenir. Lanete karşı, prenses 18. yaşgününde parmağından sokulacak ve kendisiyle birlikte her halkı çehre sene sürecek biraz uykuya hapsolacaktır. Onu ve halkını bu lanetten kurtaracak mükemmel faaliyet fakat hoş...


7 Cüceler – Der 7bte Zwerg 2014 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder