9 Şubat 2016 Salı

Man of Tai Chi 2013 Türkçe Dublaj izle

İMDB: 6.1 ( Man of Tai Chi, Çin-ABD kavalye yapımı Keanu Reeves’in yönettiği ve hareket aldığı 2013 yapımı savaş sanatları filmidir. Reeves’in başlangıç yönetmenlik yaptığı filmdir ) Amerika ve Çin işbirlikçi yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde hem de sehpa alıyor. Matrix serisinden kavga sahnelerine alışık olan sanatçıyı, mücâdele sanatları tekrar odaklı bu filmde kötü adam gibi izleyeceğiz.

Filmin başrolündeki amma diğer isim keşke farkedilebilir duble ve kavga koordinatörü Tiger Chen. Pekin kentinde öteki resim, savaş sanatları -li ilgilenen insanların hikayalerini anlatacak. Reeves’in amma 40 dakikasını daha savaş sahnelerine ayırdığı alışılmış filmde kesin görsel efektler beraber her günkü mücâdele sanatları teknikleri ve papaz adayı dövüş stilleri aynı sahnede harmanlandı.






İMDB: 6.1 ( Man of Tai Chi, Çin-ABD kavalye yapımı Keanu Reeves’in yönettiği ve hareket aldığı 2013 yapımı savaş sanatları filmidir. Reeves’in başlangıç yönetmenlik yaptığı filmdir ) Amerika ve Çin işbirlikçi yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde hem de sehpa alıyo...


Man of Tai Chi 2013 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder